Styrk din skriftlige kommunikation

Et online-kursus om skriftlig formidling for fagpersoner

 styrk skriftlig3

 

Log ind og prøv første lektion gratis her

 

Det er en vigtigt fagprofessionel færdighed for medarbejdere på det pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige område at kunne formidle observationer, tanker og vurderinger i skriftlig form.

Mange oplever imidlertid dette som en krævende og ensom opgave, som det ikke er let at navigere i.

 

Onlinekurset præsenterer deltagerne for en række praktiske redskaber og teoretiske idéer, der udvider handlemulighederne i forhold til at kommunikere skriftligt.

 

Formen veksler mellem videooplæg og øvelser. Deltagerne guides til at skrive korte tekster og analysere skriftlige dokumenter fra egen praksis.

 

Køb enkeltbrugeradgang her 

 

Indhold


Onlinekurset er opdelt i 8 moduler som i alt indeholder: 

 

  • 23 videooplæg

 styrk skriftlig4

 

  • 13 øvelser

 styrk skriftlig5b

 

  • 8 sæt refleksionsspørgsmål (efter hvert modul)

 styrk skriftlig6b

  • Slides, onlinebesvarelser, læringsmål mm. 

 

Gennemførelse


Kurset kan gennemføres på egen hånd eller som en samlet medarbejdergruppe. Hvis I er flere fra samme afdeling eller institution, der gennemfører kurset samtidig, kan følgende form anbefales:

  • Kurset gennemføres over 8 uger med 1 kapitel pr. uge (dette giver god tid til læringen og gør det også lettere at finde tid til kursusaktiviteterne blandt de øvrige opgaver)

  • Deltagere kobles to og to, så alle har en "læringsmakker". Sidst i hvert kapitel har jeg formuleret nogle spørgsmål, som man sammen med sin læringsmakker kan reflektere over.

  • Ved slutningen af hver kapitel skriver hvert makkerpar nogle få linjer om deres refleksioner, læringsudbytte og eventuelle nye idéer, som mailes til  lederen. På den måde har man som leder også mulighed for at være en aktiv medspiller i processen, og lederen kan på baggrund af tilbagemeldingerne undervejs i kursusprocessen lave små opsamlende fællesrefleksioner på personalemøderne

Priser ved flere deltagere:

  • 1-10 deltagere:    kr. 600 + moms pr. deltager (for 12 måneders adgang)
  • 12 -24 deltagere: kr. 500 + moms pr. deltager (for 12 måneders adgang)
  • > 30 deltagere:    kr. 400 + moms pr. deltager (for 12 måneres adgang)

Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil købe adgang til flere deltagere på én gang  eller høre mere om formen, hvor flere kollegaer gennemfører kurset samtidig